Актуальні кольори диванів 2021 року

Дата публікації : 2021-04-15

992
Актуальні кольори диванів 2021 року

М'які меблі для інтер'єру 2021 року радують своєю неоднозначністю. З одного боку, дизайнери пропонують використовувати диван як виразний і насичений акцент, що вимагає вибору моделей з яскравою оббивкою. З іншого - концепція, що припускає легкість і гармонію, наполягає на кольоровому співзвуччі як з фоновими матеріалами, так і з іншими предметами обстановки. Прийняти власне рішення вам допоможе вивчення модної палітри для диванів на майбутній сезон - вже сьогодні відомо, що вона включає:

 Гірчичний. Яскравий, але не різкий, сонячний, але не занадто світлий, життєрадісний і по-своєму витончений - завдяки такому кольору оббивки диван стає зосередженням затишку і гостинності.

Сірий. Різноманітні відтінки цього нейтрального на перший погляд кольору - від димчастого до кольору асфальту - стають ключем до бездоганної гармонії мінімалістичних інтер'єрів.

Смарагдовий. Вишуканий і розкішний відтінок стане ідеальним рішенням як для дивана в класичну вітальню, так і для меблів під сучасну лаконічну обстановку.

Синій морський. Глибокий, що зачаровує і в той же час освіжаючий відтінок, який в залежності від фактури оббивки виглядає по-різному - але незмінно привабливо.

Пилова троянда. Ніжний і повітряний тон, більш вишуканий, ніж класичний бежевий, і не настільки насичений в порівнянні з рожевим.

Білий. Такий диван стане знахідкою для стилів мінімалізм і скандинавський - будь-який декор на його тлі буде виглядати дуже ефектно.

Пурпурний і винний. Чудове рішення для тих, кому не вистачає гри кольору в модній лаконічною обстановці - такий диван неодмінно притягне максимум уваги.