Меблі з фасадами без ручок. Профіль Gola.

Дата публікації : 2023-06-28

545
Меблі з фасадами без ручок. Профіль Gola.


Меблі без ручок - дорого виглядають й неймовірно стильні. Вони перестали бути чимось дивовижним у нашому звичайному житті, у багатьох сучасних кухнях використовується гладкий та ефектний  профіль Gola.

Цей профіль можна встановлювати для відчинення та зачинення меблевих модулів будь-яких типів: розпашних, розсувних, підйомних. Під час встановлення профілю на корпус меблів, з'являється спеціальний паз, який дає змогу зручно захоплювати фасад рукою, водночас не торкаючись зовнішнього боку, тим самим не залишаючи відбитків пальців та бруду.  Перетин у профілю Gola буває різний, але всі варіанти добре підходять для встановлення на нових меблевих конструкціях. Особливо це стосується кухонь виконаних у сучасних стилях, зокрема, лофт або мінімалізм.

Горизонтальний профіль Gola

Може мати L- або С-подібний перетин. Горизонтальні профілі встановлюються безпосередньо під стільницею.

Великою популярністю користуються L-подібні варіанти.

Вертикальний профіль Gola

Виготовляють з алюмінію, який відрізняється високою якістю та надійністю. Найчастіше вертикальні профілі встановлюють на верхні елементи кухонних гарнітурів, наприклад, на шухлядки або шафки. Таке доповнення дизайну надасть вашим меблям яскравості в прямому сенсі.

Обираючи меблі з фасадами без ручок, варто звертати увагу на розмір, форму і колір профілю. Він має ідеально підходити до кольору фасаду доповнюючи його. У нас завжди можна замовити якісні профілі Gola чорного, білого або алюмінієвого кольорів.