Кольорові тренди кухонних шаф 2021 року

Дата публікації : 2021-04-06

945
Кольорові тренди кухонних шаф 2021 року

Дизайнери рекомендують в 2021 році уникати дуже яскравих кольорів і відтінків. У моді пастельні тони, а також білий колір, всі його відтінки. Трендовими є бежевий, коричневий колір та чорний.

Відтінки землі. Вплив еко-стилю поширився і на колір. Варіанти кольорової палітри коливаються від насичених деревних відтінків до теракоти і ніжно-бежевого.

Як і раніше трендовим залишається синій колір з усіма його варіаціями, включаючи небесно-блакитний і темно-синій.

Темно-зелений колір. Саме це кольорове рішення пропонується поєднувати з актуальними в даному сезоні металевими вставками. Крім того, глибокі насичені зелені тони добре поєднувати зі світло-кавовими вставками. Зелені тони гармонійно виглядають разом з димчастим склом.

Інші незвичайні тони зеленого кольору - фісташка, болотний, сіро-зелений, оливковий. Всі ці тональності повинні бути неяскравими, пастельними, приглушеними.

Нейтральна пастель - кремові, молочні, кавові, ніжно-рожеві кольори - трендові і надзвичайно модні. Їх можна поєднувати між собою, але робити це слід обережно і зі смаком. Допускається поєднання не більше 2-3 відтінків одночасно.

Тепер розповімо про кольорові комбінації в оформленні кухонь. Зараз модним є тандем чорного і білого кольорів. Чорно-біла гама вдала тим, що вона поза часом, тому завжди актуальна і затребувана. Таке поєднання ідеально підходить для мінімалістичних інтер'єрів, для кухонь класичного стилю.

Поєднання зеленого і синього кольорів. Зелений може бути різних тональностей, а його партнер обов'язково підбирається в темній кольоровій гамі. Комбінація сірого кольору з зеленим або синім - вдале рішення. Сіро-синя комбінація тільки входить в тренд, а сіро-зелене поєднання вже стало надзвичайно популярним.

Салатово-зелені тональності рекомендується комбінувати з бордовими або золотистими відтінками. Сірий і не яскраво-коричневий, деревних тонів - комбінація відповідає домінуючому еко-стилю.

Які ще кольори популярні в новому сезоні для кухонних гарнітурів:

-Приглушений неяскравий колір охри або хурми.

-Білий. Він поза часовими рамками, тому актуальним є завжди. При оформленні не використовують тільки цей колір, інакше кухня буде виглядати як лікарняна палата. Потрібно поєднувати білий колір з пастеллю, відтінками кави з молоком. Підійдуть тональності оксамитової неяскравим зелені, оливи, смарагду.